Laadukkaat automaalaukset Naantalista

Ota yhteyttä!

Automaalaamo Teppo Salminen Ky tekee automaalaukset korkealaatuisella työnjäljellä. Palvelemme asiakkaita Turun seudulla, kuten Naantalissa, Merimaskussa, Rymättylässä ja Raisiossa – tervetuloa kauempaakin.

 

Olemme erikoistuneet automaalauksiin, joten voit olla varma siitä, että autosi uusi maalipinta on kaunis ja kestävä. Ota yhteyttä ja varaa aika tai tule käymään liikkeessämme sen aukioloaikoina!

Kaikki autojen maalaustyöt

Teemme pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla pienet ja suuret autojen maalaustyöt. Hoidamme kaiken aina naarmun korjauksesta koko auton käsittelyyn saakka. Pienet naarmut hoidamme paikkamaalauksen avulla. Syvät naarmut ja lommot taas oiomme ja hiomme ennen uuden maalipinnan laittamista. Saat meiltä myös erikoisemmat työt, kuten museoautojen maalaukset

 

Maalaamme henkilöautot ja muut ajoneuvot merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Noudatamme työssämme autonvalmistajien ja maalitoimittajien merkkikohtaisia ohjeita. Ennen työhön ryhtymistä tarkastamme auton pinnan ja valitsemme maalaamiseen parhaiten sopivat menetelmät. Saamme autosi maalipinnasta varmasti uuden veroisen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maalipinnan kunnostus kannattaa

Jos auton maalipinta on vaurioitunut ja alta näkyy peltiä, kannattaa auto tuoda meille laitettavaksi. Siten vaurioituneeseen kohtaan ei pääse syntymään ruostetta. Levitessään ruoste voi johtaa laajempaan ja kalliimpaan kunnostukseen. Naarmut ja kolhut maalipinnassa ovat myös esteettinen haitta, joka vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon.

 

Muistathan pitää auton maalipinnasta huolta säännöllisten pesujen avulla. Puhdistuksen avulla pääset eroon esimerkiksi auton maalipintaa talvisin rapauttavasta nastapölystä. Myös auton vahaus ja erilaiset kovapinnoitteet auttavat pitämään maalipinnan paremmassa kunnossa.

Kysy lisätietoja

Kolarikorjaukset saman katon alta

Kaipaako autosi kolarivaurion korjausta? Hoidamme maalipinnan ohella autosi myös muuten kuntoon.

 

Tiesithän, että auton kaskovakuutus korvaa usein myös auton korjausmaalauksen? Jos vakuutus ei kata vaurioiden korjausta, saat meiltä joka tapauksessa kilpailukykyisen tarjouksen. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule näyttämään autoasi liikkeeseemme Naantalissa. 

Lue lisää kolarikorjauksista