Vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaukset Naantalissa

Ota yhteyttä!

Automaalaamo Teppo Salminen Ky tekee kolarikorjaukset ammattitaidolla Naantalissa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. 

 

Palvelemme asiakkaita erityisesti Naantalista, Merimaskusta, Rymättylästä, Raisiosta ja muualta Turun seudulta. Tuo autosi vahinkotarkastukseen tai ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Kaikki kolarikorjaukset ammattitaidolla

Korjaamme kaikki kolarivauriot pitkään kokemukseen perustuvalla vahvalla ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten pieni lommo pelleissä tai puskurissa tai isompi vaurio, voit tuoda autosi meille. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja nykyaikaisilla työmenetelmillä. Voit luottaa korjaustyömme laatuun.

 

Meiltä onnistuvat kaikkien automerkkien ja -mallien korjaukset nopeallakin aikataululla. Korjaamme sekä henkilö- että pakettiautoja. Palvelemme myös sähkö- ja hybridiautojen omistajia.

 

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä tai tule käymään. Olemme avoinna joka arkipäivä.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Tuo autosi vahinkotarkastukseen!

Kolarin jälkien korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurioiden laajuuden ja arvioimme työn keston ja kustannukset. Toimitamme tarkastustiedot tarvittaessa vakuutusyhtiöllesi hyväksyttäväksi. Autamme sinua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöllesi.

 

Vahinkotarkastus sujuu meiltä nopeasti. Se on myös maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit ajaa vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta liikkeemme aukioloaikojen puitteissa. Olemme avoinna joka arkipäivä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä etukäteen esimerkiksi puhelimitse. Usein pystymme arvioimaan vaurioiden laajuuden myös esimerkiksi sähköpostitse toimittamiesi kuvien perusteella tai videopuhelun välityksellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Automaalaukset korjauksen yhteydessä

Laitamme kuntoon kaiken kolarissa vaurioituneen, myös auton maalipinnan. Teemme sekä pienet paikkamaalaukset että suuremmat maalipinnan uusimiset ammattitaidolla.

 

Jos auton maalipinta on vaurioitunut kolarissa, kaskovakuutus kattaa yleensä myös korjausmaalauksen. Ota yhteyttä ja kysy hinta-arviota korjaus- ja maalaustöille. Tutustu myös tarkemmin automaalauspalveluumme!

Lue lisää automaalauksista