Museoautomaalaukset ja muut palvelut – automaalaamomme palvelee Naantalissa

Ota yhteyttä!

Automaalaamo Teppo Salminen Ky on Naantalissa toimiva automaalaamo ja kolarikorjaamo, josta saat myös monet muut alan työt kokemuksella ja ammattitaidolla tehtynä. Hoidamme myös museoautomaalaukset, peltikorjaukset ja korityöt kaikille automerkeille ja -malleille.

 

Palvelemme ajoneuvojen omistajia erityisesti Naantalin ja lähikuntien alueella. Meillä on asiakkaita esimerkiksi Merimaskusta, Rymättylästä ja Raisiosta. Tervetuloa asioimaan kauempaakin!

Museoautomaalaukset taidolla

Museoajoneuvoksi voidaan hyväksyä riittävän vanhat ajoneuvot. Yleensä minimi-ikä on vähintään 30 vuotta ajoneuvon viimeisestä valmistusvuodesta. Iän lisäksi edellytyksenä on, että ajoneuvo on säilynyt alkuperäisessä kunnossaan, tai että se on entisöity tai konservoitu asianmukaisesti. Museoajoneuvon kriteerit on määritelty tarkemmin laissa.

 

Alkuperäiseen kuntoon kuuluu sekä alkuperäinen rakenne että ulkoasu yksityiskohtia myöten. Maalauksen ja muiden mahdollisten pintakäsittelyjen on oltava alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Ruostevaurioita ei saa olla. Vähäiset käytön jäljet hyväksytään.

 

Me entisöimme ja konservoimme museoautosi maalipinnan asiantuntemuksella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotto

Monipuolisesti kaikki peltityöt

Olemme osaavien ja tarkkojen tekijöiden kolarikorjaamo, joka huolehtii kaikista kolarivaurioista. Oiomme pienet lommot ja korjaamme isommatkin viat.

 

Saat meiltä kaikki autopeltikorjaukset pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Tyypillisiin peltitöihimme kuuluvat esimerkiksi lommojen oikaisut, ruostepaikkojen kunnostukset ja kiveniskemien korjaukset.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua! Tavoitat meidät nopeasti joka arkipäivä.

Katso kaikki yhteystiedot

Auton korityöt asiantuntemuksella

Joskus kolari tai muu vahinkotilanne johtaa siihen, että autossa on tehtävä myös koritöitä. Nykyaikaisten autojen turvarakenteet ja takuuehdot edellyttävät, että korityöt tehdään ammattitaidolla asiantuntevassa liikkeessä.

 

Me hoidamme korikorjaukset kaikille merkeille ja vuosimalleille osaavin ottein ja valmistajan ohjeita tarkasti noudattaen. Käytämme korjauksissa alkuperäisiä tai niitä vastaavia varaosia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!